Családi kozmetika
 
  Szeretnénk figyelmükbe ajánlani az infraszauna szolgáltásunkat:
infraszauna

Infra szauna:
A nap energiájának nagy része az infravörös tartományban keletkezik. A kabin az UV sugárzás helyett az infravörös hõsugárzás elvén mûködik, ami kedvezõ hatással van az Ön egészségére és közérzetére. 
Az infraszauna abban különbözik a hagyományos szaunáktól, hogy nem melegíti fel a belső légteret, hanem közvetlenül azon a ponton fejti ki a hőt, ahol a sugarak a testtel érintkeznek.Így sokan azok közül is tudják használni, akiknek a hagyományos szauna a magas belső hőmérséklet miatt nem ajánlott.
Vizsgálatok bizonyítják, hogy az infravörös technika optimális használata különbözõ panaszokat pozitív eredménnyel befolyásol.

Általános gyógyító hatások:
Vérkeringési, vesemûködési zavarok, köszvény, reuma, ízületi betegségek, csukló és végtagfájdalmak, allergia, bõrpanaszok, isiász, hátfájdalmak, húzódás, porckorongkárosodás, derékfájdalmak, cellulitisz, idegrendszeri panaszok, stressz kezelése, méregtelenítés, keringési- és immunrendszer megerõsítése, sportsérülések kezelése, stb. A szakemberek korunk átfogó, egészségmegóvó, betegség-megelõzõ rendszereként emlegetik.

Sport:
Az infravörös kabin jó kondícióban tartja az izmokat a sérülés idõszakában is. A kabint sportolás elõtt is ajánlatos használni az izmok bemelegítésére.

Szépség/Egészség:
G
ondoskodik a bőr jó vérellátottságáról, sejtnövekedésről, ezáltal a bőr megfiatalodik
Kíméletes fogyókúra (alkalmanként 600/900 kalória elégetése)="1 órai aktiv mozgás"
Növeli a bőr feszességét, rugalmasságát, cellulitisz kezelések hatékony kiegészítője

 

Az infrasugár a bőrfelszín alá bejutva fellazítja a bőr alatt lévő salak- és méreganyagokat, amelyek a verejtékmirigyeken keresztül távoznak a szervezetből. Az infraszaunában a folyamat - szemben a finn szaunával - alacsonyabb hőmérsékleten is kiváltható, akár 40 °C-on is, így sokkal kellemesebb és egészségesebb, kevésbé terhelő a szív és keringési rendszer számára mint hagyományos társa.
Önnek semmi egyéb teendője mint bejelentkezni, amit nyújtunk:
árlista

30 perc infraszauna

zuhanyozási lehetőség

törölköző használat

0.5l ásványvíz

 

 
 

Családi Kozmetika, 2120, Dunakeszi, Karolina u.13. T: 0630 9319 135.